torstai 4. syyskuuta 2014

Opissa

Elsa Heiko  Bellablogeista oli eilen Suupohjan kiertueellaan kouluttamassa meitä. Monta uutta ja tärkeää asiaa tästä rakkaasta bloggaamisesta tuli välillä suu ihan ymmyrkäisenä opituksi. Enpä kerro siitä mitään, mutta ehkä joku huomaa. Tai sitten oppi on mennyt ulos ikkunasta harakoille noukittavaksi.

Päätin, etten enää mainitse sanaakaan mustikasta, mutta nyt on ihan pakko. Tänään en jaksanut kovin kauas kotoa, mutta päätin, että aamujugurtin sekaan poimin sen minkä löydän. Ja todellakin! Marjoja oli vähän: yksi tai kaksi yhdessä varvussa, joten oli otettava talteen jokainen marja joka silmään osui.

Kesän (syksyn?) eka käärme tuli nähdyksi. Melkein kosketin sitä, kun se sihahtaen teki nopean kierreliikkeen ja sai minut poistumaan paikalta hengittämättä ja nopeasti. Huiiii! Kuka käskee mennä kivikkoihin auringonpaisteella. En jäänyt kuvaamaan kaunotarta.

Sen sijaan hämähäkit olivat kutoneet kauniita verkkojaan varvustojen ylle.Niistä yritin saada kuvan.
Kotiin tultuani kuvasin saaliin. No joo. Mutta metsässä oli ihana vaeltaa puolitoista tuntia. Se ei ole koskaan hukkaan heitettyä aikaa.Hämähäkkien ansaverkkojaTässä kivikon alapuolella näin sihisevän kyynEi kommentteja:

Lähetä kommentti