keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Tyhjä pää

Eestin Viru-Nigulan pitäjän koulun puistokäytävä
Mitä voi kirjoittaa, kun pää on ihan tyhjä? Se ei tarkoita, etteikö sydän olisi täysi. Blogeja ajatellen kesä taitaa olla mahdollisimman huono aika kirjoittaa. Tämän "bloggerin" tilastot kertovat, että toukokuussa on ollut sivuilla yli 200 kävijää, mutta silti ainokaista toukokuussa kirjoittamaani "Silmu"-blogia on luettu vain 16 kertaa- muka! Sen verran sitä on kunnianhimoa, että alkaa ärsyttää vähän. Miksi ihmeessä kirjoittaa, jos ei kukaan lue? Sitten hiipi sisään karmea ajatus: "Mielenkiinnottomia sepustuksia! Ymmärrä lopettaa ja käytä aikasi johonkin hyödyllisempään."

Nyt onkin suunnitteilla eräs muu kirjoitusprojekti, josta blogikin saattaa kyllä saada uutta tuulta siipiensä alle.

Silti: Elämä on ihanaa! Joku sairastava kirjoitti juuri tuolla fb-sivullaan, että terveyttäkin osaa arvostaa vasta kun sen menettää." Iloitkaamme siis jokaisesta päivästä, pitäkäämme huolta toisistamme. Nauttikaamme puutarhasta, lintujen laulusta, heräävästä elämästä.

Jos huomaamme tekevämme virheitä tai unohtavamme asioita, annetaan anteeksi itsellemme ja myös toisillemme. Eletään siis ihmisiksi- kiitollisina kaikista elämän lahjoista.

5 kommenttia:

 1. Hei!!!En osaa vastata muitten puolesta ,mutta itse odotan mielenkiinnolla mitä kirjoitat meille lukijoille,mitä olet pohtinut,jään pohtimaan itsekkin vaikken ole laittanut kommenttia.
  Olikohan toukokuulla ihastelevat katseet kiinnittyneet pihan silmuihin ja vähempi ovat lukijasi vierailleet tietokoneella.
  Jään odottamaan kesäblogiasi.

  VastaaPoista
 2. asetukset oli näköjään hiukka väärin..no nyt olen virallisesti lukijoissasi ;)
  kiva että kirjoitat,eikä sen sit yhtään väliä onko lukijoita kaks tai kakssataa!!

  VastaaPoista
 3. Jos yhdellä, ainoalla lukijalla poskilihakset vetäytyä korvia kohti
  niin että kaikki rypytkin siliävät, silloin et kirjoittanut turhan!
  Me tiedämmä että tilastot ovat vain tilastoja: pelkkiä numeroita...

  VastaaPoista
 4. Kiitos poskilihasten venyttäjä! Kaltaistesi vuoksi jatkan näitä sepustuksia...

  VastaaPoista